West Nederlandse PV's

federatie pvs
PV Haaglanden is opgegaan in de federatie van West Nederlandse Personeelsvereingen.
PV BZK is hier nu bij aangesloten.
Deze overkoepelende personeelsvereniging kan door het grote aantal leden vaak extra kortingen kan bedingen.

Leden van de PVBZK kunnen via het secretariaat van de PV het wachtwoord krijgen. 

Onderstaand de welkomst tekst van de nieuwe site

welkom pv ministerie van Binnelandsezaken en Koninkrijksrelaties

Samen meer bereiken!

Eind februari 2013 is er besloten om PV Haaglanden te laten opgaan in Federatie van West-Nederlandse Personeelsverenigingen. Hiervoor is gekozen omdat beide verenigingen hetzelfde voor hun leden willen bereiken. Door het bundelen van onze krachten hopen wij voor onze leden nog meer aanbiedingen te kunnen verzorgen. Want samen bereik je nu eenmaal meer!!!

Unieke aanbiedingen op de website

In maart is gestart met de uitdaging om van de 2 losse websites (FWP en PVHaaglanden) 1 duidelijke en overzichtelijke website te maken. De website is alleen toegankelijk voor onze leden, zij kunnen inloggen op de website en hebben daarmee gelijk toegang tot alle aanbiedingen. Van vakanties tot tandenborstels en alles wat er tussenin zit. Unieke aanbiedingen, die wij speciaal voor onze leden regelen!

Toegangskaarten kopen, betalen en gelijk gebruiken!!!

Daarnaast koop je nu op de website rechtstreeks je kaartjes met korting voor pretparken, bioscoop, dierentuin en sauna. Ruim 75% van deze kaartjes zijn e-tickets, dus gelijk  te gebruiken!!! De andere toegangskaarten heb je binnen 2 dagen in huis. Het betalen gaat makkelijk en is in een beveiligde omgeving.

De vakantie staat voor de deur, dus regel nog even snel je kaartjes!!!

Mis geen aanbieding meer!!!

Wil je geen aanbieding missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de FWP! Zodra er een nieuwe aanbieding op de website staat, brengen wij je direct op de hoogte!

Ga dus snel kijken op www.fwpinfo.nl  en vraag de inlognaam en het wachtwoord op.