Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Bachata


Dinsdag 4 september 2018
Workshop informatie:
De bachata is een muziekvorm die halverwege de 20ste eeuw ontstaan is in de Dominicaanse Republiek. En waar muziek is, wordt natuurlijk gedanst. Je danst de bachata op de gelijknamige bachatamuziek (vierkwarsmaat). Belangrijk bij het dansen van de bachata zijn vooral ook gezelligheid en plezier. Daar wordt ook in deze workshop zeker aandacht aan besteed, je gaat hierna vrolijk naar huis! Na het volgen van deze workshop kun je op een volgend feestje de bachata weer wat beter lekker meedansen!

Een eigen danspartner (die ook de basis al kan dansen) meenemen is handig, maar niet strikt noodzakelijk.

We hebben onze collega Ad de Ruijter wederom bereid gevonden om deze bachata-voor-niet-meer-helemaal-beginners-workshop te geven voor de PVBZK-leden en hun eventuele introducé!
Aangezien deze les voortborduurt op de introductieles die in januari is gegeven, wordt er van de deelnemers verwacht dat zij de echte basis van de bachata al kunnen dansen. Het is dus géén herhaling van een les voor echte beginners.
Misschien nog even snel de basis (ritme, basis links en rechts, naar voren en naar achteren, en een draai) leren van een collega/vriend(in)?

Praktische gegevens:
Dag:

Dinsdag 4 september 2018

Tijd:
17:00 – 18:00 uur

Locatie:
Bedrijfsrestaurant ministerie van BZK, deel A (links vóór de liftpartij van Justitie), Turfmarkt 147, Den Haag

Wat neem je mee: 

Legitimatie (verplicht i.v.m. bewaking & beveiliging).

Docent:

Ad de Ruijter

Kosten:

Gratis voor PVBZK-leden;
Gratis voor maximaal één introducé.
Inclusief de bachatales, een drankje en een passend hapje.

Aanmelden:
Aanmelden en betalen kan uitsluitend met dit formulier en uiterlijk maandag 27 augustus 2018 (of zolang er plaats is). Het maximum aantal deelnemers is 36.

Nog geen PV-lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je na deze workshop ook graag meedoen aan de andere workshops en cursussen die de PVBZK organiseert? Word dan nu lid van de PVBZK voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie:
Docent: Ad de Ruijter

Organisatie: Marleen van Poelijk namens de PVBZK
M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.