Bachata

Maandag 22 januari 2018
Workshop informatie:
De bachata is een muziekvorm die halverwege de 20ste eeuw ontstaan is in de Dominicaanse Republiek. En waar muziek is, wordt natuurlijk gedanst. Je danst de bachata op de gelijknamige bachatamuziek (vierkwarsmaat). Belangrijk bij het dansen van de bachata zijn vooral ook gezelligheid en plezier. Daar wordt ook in deze workshop zeker aandacht aan besteed. Na het volgen van de workshop kun je op een volgend feestje de bachata in ieder geval lekker meedansen!
We hebben onze collega Ad de Ruijter, zelf een enthousiast en begenadigd bachatadanser, bereid gevonden om deze bachata-beginners-workshop te geven voor de PVBZK-leden en hun eventuele introducé!
Een eigen danspartner meenemen is niet nodig (mag wel, maximaal één persoon). Er wordt gezorgd voor een drankje en een hapje.

Praktische gegevens:
Dag:
Maandag 22 januari 2018

Tijd:
17:00 – 18:00 uur

Locatie:
Bedrijfsrestaurant ministerie van BZK, Turfmarkt 147, Den Haag

Docent:
Ad de Ruijter

Kosten:

Geen kosten voor PVBZK-leden, je mag maximaal één introducé meenemen.

Aanmelden en betalen:
Aanmelden (verplicht!) kan door uiterlijk dinsdag 16 januari 2018 een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van:
- voornaam
- achternaam
- lid PVBZK: ja/nee
- e-mailadres
- telefoonnummer
- indien van toepassing: naam introducé.

Nog geen PV-lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je na deze workshop ook graag meedoen aan de andere workshops en cursussen die de PVBZK organiseert? Word dan nu lid van de PVBZK voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie:
Docent: Ad de Ruijter

Organisatie: Marleen van Poelijk namens de PVBZK
M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of op het coördinatiepunt: kamer N.02.233