Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Hardlopen2

 

Woensdag 3 oktober 2018

 


 

De JuBi-loop, de jaarlijkse strandloop van de personeelsverenigingen van de ministeries BZK en VenJ vindt dit jaar plaats op woensdag 3 oktober. Er is keuze uit de afstanden 5 en 10 km hardlopen of een 5 km wandeling/nordic-walking. Het parcours is door de duinen heen en terug over het strand. Elke deelnemer ontvangt aan de finish een sportdrank en een presentje. Na de finish worden de prijzen uitgereikt. Het is mogelijk na afloop een pastamaaltijd te gebruiken. Dit jaar met live-muziek. Je kan een introducé meenemen (buiten mededinging).

Locatie
Oscar’s. Einde boulevard Noorderstrand, naast Carlton Beach Hotel, aan het begin van het Zwarte Pad in Scheveningen tegenover de eindhalte van tram 9, bus 21, 23 en 61.

Afhalen startnummer
Vanaf 17.00 uur bij Oscar’s.

Warming-up

17.45 uur op de parkeerplaats aan het Zwarte Pad.

Startschot
18:00 uur door plaatsvervangend SG Ronald Barendse van min JenV.

Kosten
Deelname aan de loop is gratis voor PVBZK-leden.
Deelname aan het eten (pastamaaltijd kip of vegetarisch) bedraagt € 12,50: graag gepast betalen bij het afhalen van het startnummer (bij afmelden na 19 september wordt de maaltijd in rekening gebracht).

Aanmelden
Aanmelden en betalen kan uiterlijk woensdag 19 september 2018 en uitsluitend met dit formulier

Nog geen lid?
Wil je meedoen met de JuBi-loop maar je bent nog geen lid van de PV? Word nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie?
M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.