Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

golf


Vrijdag 21 september 2018
De PVBZK organiseert vrijdag 21 september het interdepartementaal golftoernooi. Het toernooi vindt plaats in Zoetermeer.

Programma:
11:00 uur
Ontvangst van de golfers met koffie/thee en diverse lekkernijen, het uitreiken van de tickets voor de driving-range (voor iedere golfer staat een lunchpakket klaar).
12:00 uur Start van de flights (max 3 pers. per flight). Golfers starten allemaal tegelijk via shotgun of dubbele start, afhankelijk van het aantal deelnemers.
De startlijst wordt t.z.t. gemaakt. Er wordt over 18 holes gespeeld.
De wedstrijdvorm is in 2 categorieen:
Categorie 1 (t/m hcp 19.9) – Stableford
Categorie 2 (vanaf hcp 20.0 tot max hcp 36 verrekening) – Texas Scramble - alle spelers slaan af en gaan met de beste bal verder, van deze plek slaan ze weer alle vier een bal en kiezen wederom de beste bal. Er is een longest drive en neary voor dames en heren. Drankjes op de baan worden verzorgd.
17.00 uur Binnenkomst eerste golfers; start borrel met hapjes.
17:30 uur Prijsuitreiking.

Locatie:
Het toernooi vindt plaats op de golfbaan van Burggolf Westerpark Zoetermeer.

Kosten:
€ 30,- p.p. voor PVBZK-leden. Niet leden en introducés betalen € 65,- p.p. (maximaal één introducé).

Aanmelden:
Stuur vóór 1 september 2018 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van:
* Naam
* Handicap
* E-mailadres
* Telefoonnummer
Indien van toepassing:
* Naam introducé
* Handicap

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor het golftoernooi, dan kan je lid worden voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden van de PV en stuur apart een mail met aanmelding voor het golftoernooi (zie onder ‘Aanmelden’).

Betaling:
Wijze betalen volgt na bevestiging aanmelding.

Meer informatie:
Organisator Ronald Jansen / 06-18 98 71 94 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.