Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

beeld aan zee 1

 

 

 beeld aan zee 2beeld aan zee 3beeld aan zee 4.png

Museum Beelden aan Zee:
Museum Beelden aan Zee werd in 1994 gesticht door het verzamelaarsechtpaar Theo Scholten en Lida Scholten-Miltenburg. Het richt zich als enige museum in Nederland exclusief op moderne en hedendaagse, (inter)nationale beeldhouwkunst. 
Naast de vaste collectie en de vrolijke Sprookjes beelden aan de boulevard is nu Adriaan Rees, Klaas Gubbels en Niki de Saint Phalle te bewonderen.
Wereldberoemd zijn de Nana’s van de Franse beeldhouwer Niki de Saint Phalle (1930 – 2002). Kleurrijke, uitbundig vrolijke vrouwenfiguren die dansend, springend en bruisend van energie door het leven gaan.

Praktische gegevens:
Adres: Harteveltstraat 1, Den Haag, OV Tram 1, 9 en Bus 22

Rondleiding op Vrijdag 7 februari 2020 van 13.30 uur tot 14.30 uur. Na de rondleiding drinken we gezamenlijk (indien gewenst) een kop koffie / thee met appeltaart in het Museum Café.

Tijd:
Verzamelen hal (kassa) om 13.15 uur  (i.v.m. aanvang rondleiding tijdig aanwezig zijn a.u.b.)

Kosten: 
€ 15,00 voor PVBZK-leden;
€ 15,00 voor maximaal één introducé.
(Deze prijs is inclusief entree, rondleiding en koffie/thee met gebak)

Korting van € 5,50 voor onderstaande kaarthouders en die lid zijn van de PV (geldt ook voor introducé met kortingskaart):
Museumkaarthouders, Rembrandtpashouders, BankGiro Loterij VIP-KAART, Ooievaarspas en ICOM pashouders kunnen voor 15 februari 2020 het verzoek tot bijdrage aanvragen. Dit kan ( na 7 februari) door een mail te sturen met een kopie van de betreffende kaart/pas naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijdrage PV BZK (achteraf) is alleen mogelijk als u de kaart / pas ter plekke kunt tonen op 7 februari 2020 aan organisator Louise van Delft.

Aanmelden en betalen
Aanmelden en betalen kan uitsluitend met dit formulier tot uiterlijk 30 januari 2020  (of zolang er plaats is). 

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor deze rondleiding, word dan nu lid voor € 1,- per maand.  Lees hier hoe je lid kunt worden.

Meer informatie:
Neem contact op met: Louise van Delft
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
mobiel: 06 24 78 10 75