Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

hardlopen

 

Wekelijks op donderdag

 

 

Hardlopen met PV J&V in de pauze !

Oud, jong, lenig of niet…….

Conditie verbeteren met joggen, hard lopen in de buitenlucht is een aanrader !

Hoe mooi, om donderdags om 12:30 uur te vertrekken vanuit de in/uitgang Fietsenstalling richting Haagsche Bos.
Het ligt om de hoek, je waant je gelijk in Luxemburg….. Schelpen paden, paardenpaden, heuveltjes en/of snel vlak parcours.

Voor (her) starters een ronde Marlot te lopen, joggen, voor zij die minder of meer kunnen, kan differentiatie toegepast worden.

Georgette (PV J&V) staat klaar : dames kunnen op de 5e etage Zuid in de kleedkamers omkleden en na afloop douchen. Neem je Rijkspas mee. Deze kunnen we afgeven aan de receptie.
Heren kleedkamers en douches tegenover de fietsenstalling.

Ook de snellere, de langere afstand mensen kunnen wekelijks trainen elke dinsdag interval en donderdag duurloop met versnellingen voor de broodnodige variatie o l v Nico Droppert.

Zelfde tijden zelfde draaiboekje. En weet je 1 pauze sportief, buiten, kijk om je heen geniet van de natuur…… dat doet wonderen. 1x niet doorwerken, 1x niet naar de stad om dingen te kopen die je niet nodig hebt, 1x aan jezelf denken, 1x beetje van jezelf houden, hardlopen maakt gelukkig, dat beroemde stofje…… Na de douche zie je de stresss door het putje gaan en daar is onze baas ook blij mee !

Aanmelden svp, en vragen stellen kan altijd. Het gaat altijd door…. Weer of geen weer, je moet toch douchen….

Aanmelden kan via de mail bij Georgette Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Georgette Parlevliet

Coördinator Personeelsvereniging