Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

JuBiTo

 

Maandag 3 juni 2019
Dinsdag 4 juni 2019

 

 

REIGEN: een stuk over liefde en lust.
Een soldaat ontmoet een meisje van plezier. Zij spreekt hem aan en hij grijpt zijn kans. Even later stort hij zich op een terughoudend dienstertje, dat we daarna zien bezwijken voor de avances van een jonge heer in het huis waar ze dient. Schnitzler schreef in 1896 met Reigen een vernuftig geconstrueerde aaneenschakeling van kortstondige ontmoetingen. Telkens ontmoet één van de twee een volgende partner, tot de laatste heer uit de keten het weer aanlegt met het meisje uit het begin. Zo is de cirkel rond. Hier viert de lust hoogtij, de zucht naar zinnelijk genot.

Data Maandag 3 en dinsdag 4 juni 2019
Tijd Inloop is vanaf 12.00 uur. Start is om 12:15 uur exact. Daarna sluiten de deuren. Dus wees op tijd! Vol is vol. Duur: ongeveer 40 minuten.
Locatie - Het Auditorium aan de Turfmarkt 147 in Den Haag (ingang is beneden links naast de receptie in de grote hal).Vergeet je Rijkspas niet!
Toegang
Gratis (vrijwillige bijdrage is welkom).
Spelers Caroline van der Zalm, Marloes Krouwel, Mieke van Doren, Kirsten Wissink, Astrid Löhr, Georgette Parlevliet, Christof Ephraim, Aad Fase, Hans van Netburg en Jan Verboom.

Music & Arts
Onder regie van Sylvia Weening zet Toneelgroep JuBiTo (Justitie en Binnenlandse zaken Toneel) al weer haar vijfde productie op de planken. De Toneelgroep vormt onderdeel van Music & Arts dat valt onder de Personeelsvereniging JenV. Music & Arts streeft er naar om mensen die een passie hebben voor muziek, kunst en theater, buiten het werk om met elkaar in verbinding te brengen. Behalve dat muziek maken, zingen en toneelspelen je fit en vitaal houden, is het ook een uitstekende manier van netwerken en om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten.

Kom je, eventueel met een introduce of van een buitengebouw, dien je aangemeld te worden bij de receptie. Je kan dat doen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Naast de receptie links zal een tafeltje staan waar je je (bijtijds) kunt aanmelden. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. WELKOM!