Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

VredespaleisZaterdag 29 juni 2019 
ochtend 10.30 uur

Volgeboekt

DE PV ORGANISEERT RONDLEIDING EN AUDIOTOUR VREDESPALEIS

Op 28 augustus 2013 werd gevierd dat het Vredespaleis 100 jaar geleden werd geopend; sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldwijd symbool van Vrede en Recht.

Het Vredespaleis is een werkpaleis en het is dus dagelijks in gebruik. Een aantal weekenden per jaar worden de deuren van het Vredespaleis echter geopend voor het publiek.

Helaas kunnen onvoorziene bijeenkomsten en/of vergaderingen  roet in het programma gooien, zodat de geplande rondleidingen onverwachts worden geannuleerd.

 (Vergeet u daarom niet uw telefoonnummer en emailadres in te vullen op de antwoordstrook).

Zonder tegenbericht wordt dus met een kleine groep (20 personen) het Vredespaleis bezocht op:

 

zaterdag 29 juni 2019 om 10.30 uur (tijdig aanwezig zijn s.v.p.)

Voorafgaand aan de rondleiding kan op eigen gelegenheid (deur is open vanaf 10.00 uur) in het bezoekerscentrum van het Vredespaleis een eigentijdse tentoonstelling (via een audiotour) en een indrukwekkende film worden bekeken (45 minuten).

Vervolgens vertelt een gids tijdens een zeer informatieve rondleiding (van 45 minuten) over het gebouw, de schitterende pronkstukken en de instellingen die erin zijn gehuisvest.

PVBZK biedt u deze rondleiding (incl. audiotour en film) aan voor de gesubsidieerde prijs van € 5,00 per persoon inclusief koffie/thee na afloop in een gezellige ambiance aan het nabijgelegen Anna Palownaplein. U mag tegen betaling ook één introducé meenemen. (VOL = VOL)

 

Aanmelden en betalen
Aanmelden en betalen kan uitsluitend met dit formulier tot uiterlijk 21-6-2019 (of zolang er plaats is).

Bij verhindering kan helaas geen restitutie plaatsvinden!

 

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor deze rondleiding, wordt dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kunt worden.

Meer informatie
Wilma den Heijer

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0642.757.642vredespaleis1

      vredespaleis4                                                                                                      vredespaleis3